Aan het werk

Je hebt je uitdaging gevonden, en nu?

AAN HET WERK

JE HEBT JE UITDAGING GEVONDEN, EN NU?

Direct bij de opdrachtgever in dienst (Werving & Selectie)

Als je direct in dienst treedt bij een opdrachtgever, begeleidt Logistics TODAY je de eerste maand na indiensttreding via evaluatiegesprekken. Als je hierover vragen hebt, kun je ons altijd bellen. We vinden het prettig om van je te horen hoe je nieuwe baan bevalt en volgen de verdere ontwikkeling van je carrière graag.

Uitzending/Detachering

In het geval van een uitzend- of detacheringovereenkomst werk je minimaal 1.040 uren voor Logistics TODAY tenzij anders is afgesproken met de opdrachtgever. Tevens begeleiden wij je tijdens deze periode. Dat gebeurt op basis van periodieke evaluatiegesprekken, zowel tijdens het traject als bij de afsluiting van het dienstverband. Hoewel Logistics TODAY formeel je werkgever is, voer je je werkzaamheden uit onder leiding en toezicht van de opdrachtgever.
Als de opdrachtgever en jij dat willen, kan de uitzend- of detacheringovereenkomst op verzoek van de opdrachtgever worden omgezet in een directe arbeidsovereenkomst met de opdrachtgever. Informatie over regels, rechten en plichten in deze situatie vind je op www.abu.nl.

Een werkbriefje en de CAO voor uitzendkrachten kun je hier downloaden.

Een interessante vacature gevonden

Als wij voor jou als ingeschreven kandidaat een geschikte functie vinden, nemen we direct contact met je op. Zie je zelf een interessante vacature, bel of mail ons dan snel voor de vervolgstappen. Als je nog niet bent ingeschreven, doe dat dan zo snel mogelijk.

Schrijf je nu in

Introductie bij de werkgever

Ben je ingeschreven bij Logistics TODAY en wil je solliciteren op een vacature? Neem dan contact met ons op. Dan overleggen we over een eventuele introductie bij het bedrijf van jouw keuze. Wij zorgen ervoor dat je curriculum vitae en aanvullende informatie bij de opdrachtgever terechtkomen. Op basis daarvan kan deze besluiten je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

De gesprekken

Als je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever, bereid je dan goed voor, bijvoorbeeld met onze sollicitatietips. Wij voeren de eerste contractonderhandelingen voor jou. Word je uitgezonden of gedetacheerd, dan maakt Logistics TODAY in overleg met de opdrachtgever afspraken met jou over je functie, salaris en werktijden. Deze worden vervolgens schriftelijk vastgelegd in een uitzend- of detacheringovereenkomst. Tenzij je direct bij de opdrachtgever in dienst treedt. In dat geval krijg je direct een arbeidsovereenkomst met de opdrachtgever.