Inschrijven

Wij zijn altijd op zoek naar leuke kandidaten

INSCHRIJVEN

GEBRUIK ONS INSCHRIJFFORMULIER

Heb je een interessante functie gevonden in onze vacaturebank en wil je meer weten of reageren?  Schrijf je dan bij ons in. De inschrijfprocedure verloopt als volgt.

Het inschrijfformulier

Inschrijven betekent in dit geval dat je bepaalde persoonsgegevens aan ons verstrekt via het digitale inschrijfformulier. Deze worden uiteraard vertrouwelijk behandeld volgens de vastgestelde regels van de Nederlandse privacywetgeving.

Nadat je het formulier hebt verzonden nemen we binnen twee werkdagen contact met je op voor een verdere kennismaking.

Het kennismakingsgesprek

Wij nemen je gegevens op in ons bestand. Met jouw gegevens – zoals je curriculum vitae en een duidelijke omschrijving van je ambities – bereiden we een kennismakingsgesprek voor. Daarmee begint de formele procedure. Je wordt uitgenodigd op één van onze vestigingen. Op basis van dit gesprek krijgen wij een beter beeld van wat jij zoekt én van wat je te bieden hebt. We bespreken samen wat we voor jou kunnen betekenen. Meestal is dit gesprek het begin van een duurzame – en prettige – samenwerking!

Op zoek naar de juiste match

Zodra wij je curriculum vitae en de gespreksgegevens hebben verwerkt, ben je formeel een ‘ingeschreven kandidaat’. Wij gaan dan structureel op zoek naar een functie die bij jou past.

Inschrijfformulier

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, odf, rtf, txt, xls, xlsx, ppt, pptx, pages, Max. bestandsgrootte: 20 MB.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.