Solliciteren

In drie stappen

SOLLICITEREN

SCHRIJF JE NU IN

Een interessante vacature gevonden

Als wij voor jou als ingeschreven kandidaat een geschikte functie vinden, nemen we direct contact met je op. Zie je zelf een interessante vacature, bel of mail ons dan snel voor de vervolgstappen. Als je nog niet bent ingeschreven, doe dat dan zo snel mogelijk.

Schrijf je nu in

Introductie bij de werkgever

Ben je ingeschreven bij Logistics TODAY en wil je solliciteren op een vacature? Neem dan contact met ons op. Dan overleggen we over een eventuele introductie bij het bedrijf van jouw keuze. Wij zorgen ervoor dat je curriculum vitae en aanvullende informatie bij de opdrachtgever terechtkomen. Op basis daarvan kan deze besluiten je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek.

De gesprekken

Als je wordt uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek bij de opdrachtgever, bereid je dan goed voor, bijvoorbeeld met onze sollicitatietips. Wij voeren de eerste contractonderhandelingen voor jou. Word je uitgezonden of gedetacheerd, dan maakt Logistics TODAY in overleg met de opdrachtgever afspraken met jou over je functie, salaris en werktijden. Deze worden vervolgens schriftelijk vastgelegd in een uitzend- of detacheringovereenkomst. Tenzij je direct bij de opdrachtgever in dienst treedt. In dat geval krijg je direct een arbeidsovereenkomst met de opdrachtgever.